ROON STAAL DOET NIEUW AMSTERDAM AAN TIJDENS LENTE TOUR ROON STAAL DOET NIEUW AMSTERDAM AAN TIJDENS LENTE TOUR
ROON STAAL DOET NIEUW AMSTERDAM AAN TIJDENS LENTE TOUR

Zanger en pianist Roon Staal komt in zijn nieuwe Lente Tour naar Nieuw Amsterdam. Het concert vindt plaats op zaterdag 18 mei in de Zuiderkerk. De aanvangstijd is 20.00 uur. 

Magische, rustgevende sfeer
Met zijn warme tenor-stem en melodieuze pianospel speelt Roon bekende cover songs op authentieke wijze en eigen werken, zowel in het Engels als Nederlands. 

Musical en buitenland
Als kind stond Staal al op de theater planken en in TV studio's met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit. In de hit-musical Les Miserables speelde Staal de kinderrol Gavroche in het Carré Theater en als jonge twintiger nam hij de titelrol in de rock-opera 'Tommy' op zich met lovende kritieken ten gevolg. In de musical Rembrandt speelde hij even later naast Henk Poort als zoon Titus van Rijn en met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij in 2010 gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat waarmee hij de grotere theaters aandeed. Met name daarna trad Roon veel op in het verre Oosten van Rusland en Japan met zijn solo werk terwijl hij in Nederland nu zo'n 4 touren per jaar volbrengt.

Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com
Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125. Tickets kosten € 22,50. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hebben toegang voor € 12,50.

Ook kunt u kaarten reserveren bij Ginus Oostingh, Tussenpad 22, Nieuw Amsterdam.
Tel. 06 53570349  E-mail: g.m.oostingh@gmail.com


 
terug